Veel gestelde vragen


Boek of reserveer jij de vlucht en/of accommodatie?

Nee, ik boek of reserveer niets, dit moet je zelf doen. Ik geef alleen een advies met verschillende opties. Je kunt dan zelf kiezen wat je wilt boeken. Eventueel kan ik wel helpen bij het boeken.

Binnen hoeveel tijd ontvang ik een advies?

Dit is afhankelijk van het advies. Gaat het alleen om een vliegticket, dan kan dit binnen 24 uur. Voor een uitgebreider advies is meer tijd nodig. Je kunt uitgaan van drie werkdagen, mocht het langer duren wordt dit van te voren aangegeven.

Krijg ik een onafhankelijk advies?

Ja, ik krijg geen commissie en voor mij maakt het niet uit bij welk bedrijf jij boekt. Het advies bestaat altijd uit meerdere opties, waardoor jij zelf kunt bepalen bij wie of wat je boekt.


Hoeveel kost een reisadvies?

De kosten van  een reisadvies zijn afhankelijk van hoe uitgebreid het advies dient te zijn en of je een schriftelijk en/of mondeling advies wilt.  Als je een aanvraag indient voor advies krijg je een offerte. Je kunt dan zelf bepalen of je akkoord gaat of niet.

Waarom moet ik betalen voor een advies?

Het advies is op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Je ontvangt voor elk onderdeel van de reis meerdere opties die je kunt boeken plus antwoord op al jouw vragen. Er gaat veel tijd zitten in het samenstellen van het advies omdat er verder wordt gekeken dan alleen de informatie die makkelijk op internet te vinden is.