reispanel

Wat is je beste inpaktip?

Elke eerste vrijdag van de maand beantwoordt het reispanel een vraag. Deze keer: Wat is je beste inpaktip?

blockquotebg

Profiel Maud

Maud – Maudgeniet

Profiel Milou

Milou – Explorista

Profiel Ester

Ester – BeyondBrussels

Profiel Evelyn

Evelyn – StyleSpy

Leon – TravelCulture

Profiel Kim

Kim – Vrouw op reis

Profiel Stephanie

Stephanie – Expeditie Aardbol

Profiel Annika

blockquotebgWat is die van jouw?

9 reacties op “Wat is je beste inpaktip?

 • Beantwoorden
  Margreet Bos 3 april, 2015 at 10:28

  zorg er voor dat je altijd wcpapier mee neemt

 • Beantwoorden
  Karbonkel 3 april, 2015 at 10:35

  Rollen doe ik sinds mijn vorige reisje ook! Het bespaart zoveel ruimte. Ik had echt een mini tas mee en nog had ik te veel. Ik las ook ooit de tip om alles te pakken wat je mee wilt en dan de helft weg te doen, dan heb je mee wat je nodig hebt

 • Beantwoorden
  Let's travel and see 3 april, 2015 at 12:39

  Jaa oprollen is sowieso de beste tip ooit! Scheelt enorm veel ruimte! En wat extra ruimte over in je tas scheelt idd tijd doordat je niet iedere x alles mega strak op hoeft te vouwen..

 • Beantwoorden
  Eva - eighty7 5 april, 2015 at 18:58

  Mijn vriend is echt een meester in het inpakken dus die laat ik altijd mijn tas of koffer inpakken ;) De beste tip; kleren e.d. in een plastic zak doen (die je normaal vacuum kunt zuigen) en dan de zak oprollen zodat alle lucht eruit gaat. Alles vacuum zonder dat je een stofzuiger nodig hebt. Mijn tas was ontzettend plat :)

 • Beantwoorden
  Evelyn - Style Spy 7 april, 2015 at 08:23

  Goeie tip van een kleinere koffer, dan kan gewoon minder mee. Zo min mogelijk meenemen is lastig gedaan dan gezegd ;-) En

 • Beantwoorden
  Michelle | Travel lifestyle.nl 11 april, 2015 at 22:55

  Nice! Ik vind die panels zo leuk. De heenweg gaat altijd wel; de terugweg is een stuk lastiger (lees: te veel spullen gekocht ;-))

 • Beantwoorden
  Lyanne 15 april, 2015 at 09:02

  Wat leuk zo’n panel met een aantal tips (en mega handig, ik rol dus nooit op!).

 • Beantwoorden
  Sheelagh 6 mei, 2015 at 08:16

  Zo tof die panels :) Als je nog eens iemand zoekt, ik deel ook graag mijn tips :) Mijn tip: weinig meenemen. Al hou ik me daar zelf niet echt aan. Vooral met stedentrips en weekendjes blijft het lastig…

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *