Reisadvies op maat

Reisadvies op maat  / Hoe werkt het? / Gratis bestemmingsadvies

Reisadvies op maat

Wil je op reis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of weet je door de overvloed aan informatie niet hoe je de reis wilt invullen? Laat mij het zoekwerk doen en de reis voor jou plannen. Het maakt niet uit of het gaat om je eerste backpackreis, een zonvakantie of stedentrip.

Ik kan je helpen met het vinden van een geschikte vlucht, passende accommodaties en alle overige zaken die geregeld moeten worden bij een reis. Denk hierbij aan het aanvragen van een visum, inentingen of een reisverzekering. Daarnaast kan ik antwoord geven op vragen als hoe je van de luchthaven bij de accommodaties komt of welke activiteiten je van te voren moet reserveren. Het doel is om alle voorbereidingen te treffen zodat jij met een gerust hart op reis kunt.

Hoe weet je of reisadvies op maat iets voor jou is?

  • Als je persoonlijk advies zoekt
  • Als je geen tijd hebt om zelf een reis te plannen
  • Als je door de bomen het bos niet meer ziet
  • Als je wilt dat er van buitenaf iemand naar je plannen kijkt
  • Als je vragen hebt waar je geen antwoord op kunt vinden
  • en voor zekerheid!

Hoe werkt het?

Stap 1: Je stuurt een mail met jouw wensen. Gaat het alleen om een vliegticket? Gaat het om een complete reis? Omschrijf kort waar je advies over wilt en welke vragen je hebt. Je kunt mailen naar ‘advies’ of dit contactformulier invullen.

 

Stap 2: je ontvangt een offerte met de kosten voor het advies en een lijst met vragen over jouw reis.

 

Stap 3: ga je akkoord met de kosten, dan vul je de vragenlijst in.  Eventueel is het ook mogelijk de antwoorden mondeling toe te lichten.

 

Stap 4: je ontvangt een advies op maat.

Gratis bestemmingsadvies

Wil je geen compleet reisadvies, maar weet je niet waar je heen wil voor de volgende reis? Stuur een mail met wat voor soort reis je wilt maken en ik geef je gratis bestemmingsadvies.

 Veel gestelde vragen