reispanel

Wat is het eerste wat je doet als je een reis geboekt hebt?

Altijd een fijn gevoel als je net een reis of vlucht geboekt heb. Wat is het eerste wat je doet als je een reis geboekt hebt?

Profiel Ester

Restaurantjes uitzoeken en kijken wat de lokale eetgewoontes zijn. Reizen is voor mij eten.

blockquotebg

Profiel Milou

Als een kleuter hyperactief door huis rennen, want ik heb zojuist als een volwassen mensch een ticket geboekt. Daarna urenlang dagdromen over de plek. Soms doe ik al wat research, maar vaak doe ik dat pas de dagen voor het tripje.

blockquotebg

Profiel Evelyn

Het aan m’n beste vriendin vertellen. Zij is mijn enige vriendin die mij op gebied van reizen begrijpt. We kennen elkaar al sinds de peuterschool en hebben elkaar vermoedelijk met het reisvirus aangestoken. Als ze een blog had was ik haar grootste fan.

blockquotebg

Profiel Maud

Inspiratie op doen op elke mogelijke manier. Reisprogramma’s terugkijken, blogs en reisgidsen lezen, tips vragen op Twitter en heeeel veel Google!

blockquotebg

Profie leon

Enorm goed plannen. Dit klinkt misschien vreemd, maar als ZZP’er moet ik enorm goed plannen om überhaupt op reis te kunnen. Het houdt in dat ik veel grote projecten vóór de reis afgerond moet hebben en dat vergt nog wel eens wat planwerk.

blockquotebg

Profiel Kim

Niks bijzonders eigenlijk. Meestal zoek ik uren lang naar het goedkoopste vliegticket en als ik het dan eenmaal geboekt heb (om de een of andere reden is dat altijd midden in de nacht) schrijf ik de data in mijn agenda. De weken erna begin ik pas met inpaklijstjes in mijn hoofd te maken.

blockquotebg

Profiel Stephanie

Eerst een dansje maken, dan een reisgids bestellen. Mijn favoriet voor verre reizen is Lonely Planet. Niet alleen vanwege de goede tips voor accommodaties en bezienswaardigheden, maar ook vanwege de bustijden en reisschema’s. Super handig, zelfs in China kon ik zonder moeite met het OV reizen.

blockquotebg

Profiel Annika

Iedereen vertellen dat ik geboekt heb, de Lonely Planet bestellen en uitrekenen over hoeveel dag ik weg mag.

blockquotebg

Wat doe jij als eerste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *