de maand van argentinie

Gezocht!

Hou jij van reizen door Latijns-Amerika, heb je dat al gedaan of ga je dat binnenkort doen? Vind je het ook nog leuk om daarover te schrijven? Dan zoek ik jou. Om nog meer informatie over Midden- en Zuid-Amerika (en Zuid-Europa) op Meer Reislust te kunnen delen zoek ik mensen die het leuk vinden mij daarbij te helpen. Het gaat niet om één of twee blogs, maar echt voor langere tijd.

Heb je interesse? Stuur mij dan een mailtje op info@meerreislust.nl met wie je bent en waar je geweest bent. (Latijns-Amerika/Zuid-Europa). Ik zal je dan wat meer informatie sturen. Dus ook als je het niet zeker weet stuur even een mailtje voor wat meer info.

Groetjes,

Annika

Mijn favoriete tips voor het boeken van een vlucht

Je kent vast de tips voor het boeken van vlucht waarbij je moet letten op het tijdstip waarop je kijkt, dat je de cookies moet verwijderen e.d. Ik geloofde er al niet zo in maar in het blog ‘de zoektocht naar goedkope vliegtickets‘ wordt de tip voor het verwijderen van cookies al van tafel geveegd. Wat voor mooie aanbiedingen er ook altijd staan op sites als Ticketspy, het is nooit wat ik zoek of voor wanneer ik het zoek. Toch zijn er drie tips waar ik graag gebruik van maak om zoveel mogelijk uit de vlucht te halen.

Meer lezen

Travel Notes Maart

In de maandelijkse Travel Notes deel ik interessante tips, blogs of nieuwtjes over landen binnen Latijns-Amerika en (Zuid-)Europa. (Omdat dat nou eenmaal mijn favoriete delen van de wereld zijn) En verwacht ook andere reisgerelateerde notes.

Meer lezen